Megnézem
Tenda
Érdekel
Koobe
Megnézem
t-dagger
Megnézem
Főoldal

Hírek

2021-04-16

A gamer székek előnyei


# ergonomikus szék # gamer # gamer szék # gurulós szék
 
Sokunkban felmerül a kérdés, hogy miben különbözik egy gamer szék a jól ismert irodai forgós székektől. Alábbi bejegyzésünkben erre adunk választ.
 
Bizonyára sokan tudjuk, hogy mennyire fontos a helyes testtartás, a rendszeres mozgás, hogy megelőzzük a mozgásszervi megbetegedéseket. Napjainkban egyre kevesebb időt tudunk a mozgásnak szentelni, legtöbbünk napi 8-12 órában ülő munkát végez. A lakosság, több mint 70%-a szenved valamilyen derék vagy hátfájásban, ami megnehezíti a mindennapokat.
 
A legtöbb munkahelyen már jó minőségű, ergonómiai kialakítású gurulós székekben töltik a munkavállalók hétköznapjaikat, de mi a helyzet az otthoni számítógép előtt üléssel? Aki otthonról dolgozik, vagy sokat ül gép előtt, bizony észreveheti, hogy 2-3 órán át tartó ülés után bizony megfájdul a dereka.
 

De miben más egy gamer szék?


A Cooler Master saját gamer székeit kimondottan hard core fun-oknak fejlesztették ki. Rengeteg kutatást végeztek, ahol olyan embereket vizsgáltak, akik akár egy teljes napon át is képesek a gép előtt játszani.
Feltételezhetnénk, hogy sok különbség nincs a gép előtt végzett tevékenységeink között, pedig van.


Amíg egy átlagos munkavégzés közben többnyire pozícióváltás nélkül gépelünk, sokszor belefeledkezve, hogy felálljunk a helyünkről, addig a gamerek ennél többször változtatják ülőpozíciójukat.
Játék közben az izmok jobban megfeszülnek, a vállakat felhúzzuk, ezáltal is egy merev testhelyzetbe kényszerítjük magunkat. A gamer székek ezt próbálják ellensúlyozni az ergonómiai kialakításukkal.
Sokkal több deréktámaszt építenek ezekbe a székekbe, másképp mozognak, mint az irodai társaik, és másképp is reagálnak egy hirtelen megváltoztatott testtartásra.
 
Mi mindenképp ajánljuk azoknak, akiknek fontos az egészségük megőrzése és emellett naponta több órát is a gép előtt töltenek.
 
A Cooler Master Caliber jelenleg 3 féle színben kapható webáruházunkban.

 

Elérhetőségeink


IT Market Kft.

Személyes csomagátvételi pont: MG Records lemezbolt

Cím: 1091 Budapest, Üllői út 31.

Nyitvatartás: H-P 11 - 19 óráig
                       Szo 10 - 14 óráig

Székhely: 1044 Budapest, Megyeri út 53.

Telephely: 1047 Budapest, Károlyi István utca 10.

Adószám: 14474606-2-41

Cégjegyzék szám: 01-09-989782

Telefonos ügyfélszolgálatunk hétköznap 9-17 óra között elérhető
 
+36 70 625 3985
 
info@iway.hu


 
 


 

Cofidis áruhitel