Megnézem
Tenda
Érdekel
Koobe
Megnézem
t-dagger
Megnézem
Főoldal

Hírek

2021-05-28

Bel és kültéri kamera lakossági és kis irodai felhasználásra

# kamera # Laxihub # otthoni kamera # wifi kamera # kamera otthoni felhasználásra


 
Megérkeztek a Laxihub kamerái webáruházunkba! A termékek kimondottan lakossági és SoHo felhasználóknak készültek, praktikusak, egyszerűen összeszerelhetőek és még egy plusz pont, hogy a külső kialakításnál a design-ra is nagy hangsúlyt fektettek.
Jelenleg 5 féle termék kapható nálunk, ezek közül van beltéri és kültéri kamera, illetve kamerával felszerelt kaputelefon is.

 

Beltéri kamera - Laxihub P1 Indoor Pan Tilt Zoom Privacy Wi-Fi Camera és Laxihub M4 Indoor Wi-Fi 1080P Mini Camera:

Kimondottan jó választás lehet azoknak a felhasználóknak, akiknek fontos, hogy a termék illeszkedjen a belső tér hangulatához, ne legyen feltűnő, de mégis nyújtsa azokat a funkciókat, amire egy átlagos személy vagy család vágyik. Remekül funkciónál például gyerekszobába, elhelyezhetjük a bejárati ajtóval szemben, vagy a nappaliba, ahol napközben figyelemmel kísérhetjük házi kedvencünk egész napját. 
 
 


Kültéri kamera - Laxihub O1 Outdoor Weather-Proof Wi-Fi Bullet Camera és Laxihub F1 Wi-Fi 1080P Floodlight Camera:

Teljesen vízálló, éjjellátó funkcióval ellátva. Aki szeretné biztonságban tudni kertjét, esetleg távolléte alatt kinti házi állataira néha rápillantana, annak érdemes egy Laxihub O1 kamerát beszereznie.
Hasznos lehet alsóbb emeleti lakások erkélyére is elhelyezni, így teljes biztonságba tudhatjuk a teraszon elhelyezett értékeinket.
 
 


Kamerás kaputelefon - Laxihub B1 Wi-Fi Video Doorbell:

Bárkinek ajánljuk, akinek fontos a gyors üzembe helyezés. A termék két eszközből áll, az egyiket a bejárati ajtó mellé, vagy kapura szükséges felszerelni, a ,,képernyő” egységet pedig tetszés szerint a beltéri helységbe. 
   
 


Főbb tulajdonságok, ami minden eszközre érvényes:

- A Laxihub kamerák nagy előnye, hogy roppant egyszerű az összeszerelésük, mivel teljes egészében wifi-n keresztül kommunikálnak/működnek. Nem kell bajlódni a kábelezéssel és a falakat sem kell megfúrni 
- iOS és Android aplikáción keresztül az okostelefonokkal is bármikor élőben nézhetjük a felvételeket, illetve ezen keresztül is kommunikálhatunk az eszközzel
- Lehetőség van memórikártyával bővíteni a termékeket, de 3 hónapig ingyenesen használhatjuk a virtuális tárhelyet a felhőben. A felvételek mentése automatikusan történik. A gyártó 3 hónapig ingyenesen biztosítja a virtuális tárhelyet, viszont a negyed év eltelte után már fizetős a szolgáltatás.
- Kiépített okosotthon rendszerekhez is csatlakoztatható ( Alexa vagy Google Assistant)
- Kültéri kamerái 100%-ig vízállóak
- Mindegyik eszköz éjjellátó funkcióval felszerelt
- Kétírányú audió kommunikáció
 
 
    Ár / érték arányban elmondható, hogy jelenleg a piacon lakossági felhasználásra a Lexihub kamerái a legjobbak. 1 év garanciát biztosít a gyártó. 
További információkért és videókért kattints ide. 

Elérhetőségeink


IT Market Kft.

Személyes csomagátvételi pont: MG Records lemezbolt

Cím: 1091 Budapest, Üllői út 31.

Nyitvatartás: H-P 11 - 19 óráig
                       Szo 10 - 14 óráig

Székhely: 1044 Budapest, Megyeri út 53.

Telephely: 1047 Budapest, Károlyi István utca 10.

Adószám: 14474606-2-41

Cégjegyzék szám: 01-09-989782

Telefonos ügyfélszolgálatunk hétköznap 9-17 óra között elérhető
 
+36 70 625 3985
 
info@iway.hu


 
 


 

Cofidis áruhitel