Megnézem
Tenda
Érdekel
Koobe
Megnézem
t-dagger
Megnézem
Főoldal

Hírek

2020-03-10

Biztonságos otthon megfizethető áron


# ip kamera kamera otthoni kamera térfigyelő kamera eminent eminent kamera beltéri kamera kültéri kamera kamera otthonra


 
Sokunkban felmerült már a kérdés, hogy milyen eszközökkel biztosítsuk be otthonunkat.

Léteznek különböző szolgáltatók által üzemeltetett riasztó rendszerek, legtöbbünk ezt a megoldást választja. Fix díjért a szolgáltató vállalja a kiszállást riasztás esetén. Mindenképp ajánlatos ezzel a rendszerrel védeni otthonunkat, irodánkat vagy akár nyaralónkat, hiszen ez egyfajta biztonságérzetet ad számunkra, de számolnunk kell az esetleges téves riasztásokkal is, amikért a szolgáltató plusz díjat számít fel.  Akik kisállattal élnek otthon, azoknak sincs félnivalójuk, mert a mozgásérzékelő könnyedén állítható.
 
Másik megoldás a kamerarendszer kiépítése, ami meglévő riasztórendszerünkkel együtt igen hatásos és elrettentő lehet a betörők számára. Ezt főleg nagyobb cégeknél, irodáknál, lakóparkoknál vagy drágább kategóriájú ingatlanoknál használják. 
 
De mi a helyzet azokkal, akik nem szeretnének, vagy épp nem tudnak milliókat költeni lakóhelyük védelmére? 
Nekik a legideálisabb választás lehet egy egyszerűen kezelhető és telepíthető IP kamera. Költségét tekintve töredéke a hagyományos kameráknak és nincs szükség fúrásra, falbontásra vagy hozzáértő szakemberre, mert beüzemelése tényleg 3 lépéssel megoldható.
 
Több kamera is elhelyezhető az ingatlan területén, melyeket egy időben egyszerre lehet nézni valamely okos eszközön. A legtöbb modell már éjjellátó funkcióval van felszerelve, így sötétben is jól látható képet kapunk a megfigyelt helységről.
Léteznek beltéri és kültéri kamerák is, így akár ideális választás lehet garázsunk védelmére is.
 
De nem csak lakásunk védelmére szolgálnak ezek az eszközök. A mai világban egyre elterjedtebb, hogy otthonunkat és kanapénkat megosztjuk házi kedvencünkkel. Sajnos kevesen tehetik meg, hogy az egész napot együtt töltik kutyájukkal, macskájukkal, bár már számos munkahelyen engedélyezett tartásuk.
Mégis a nagy átlagot tekintve házi kedvencünk a nap nagy részét otthon, magányosan tölti. Jobb esetben végig alussza a napot, amíg a gazdi hazaér, de vannak egyének, akik előszeretettel kezdik bontani otthonunk berendezését, vagy éppen felcsapnak kertésznek. 
 
Ezeknek az IP kameráknak nagy előnye, hogy kétoldali kommunikációra képesek, így bármikor, bárhonnan lehetőségünk van kisállatunkat figyelmeztetni. 
Nagy segítség lehet a szeparációs problémákkal küzdő egyedek esetében is, hiszen hangunkat hallva megnyugszanak és könnyebben szoknak hozzá az egyedülléthez.
 
Ha többet szeretnél tudni a termékről, keresd fel webshopunkat, most március 12-ig akciósan vásárolhatod meg legújabb IP kamerádat. 

Elérhetőségeink


IT Market Kft.

Személyes csomagátvételi pont: MG Records lemezbolt

Cím: 1091 Budapest, Üllői út 31.

Nyitvatartás: H-P 11 - 19 óráig
                       Szo 10 - 14 óráig

Székhely: 1044 Budapest, Megyeri út 53.

Telephely: 1047 Budapest, Károlyi István utca 10.

Adószám: 14474606-2-41

Cégjegyzék szám: 01-09-989782

Telefonos ügyfélszolgálatunk hétköznap 9-17 óra között elérhető
 
+36 70 625 3985
 
info@iway.hu


 
 


 

Cofidis áruhitel