Megnézem
Tenda
Érdekel
Koobe
Megnézem
t-dagger
Megnézem
Főoldal

Hírek

2021-04-13

KESU Teyadi - külső merevlemezek


# kesu winchester # teyadi külső merevlemez # adattárolás # biztonságos adattárolás # adattárolási eszköz

 
Megérkeztek webáruházunkba a Keshu márka új külső winchesterei!Kíváló mínőség, diszkrét formatervezés. Leginkább ez jellemzi a márka termékeit. 

Nem győzzük elégszer hangsúlyozni, hogy mennyire fontos a biztonsági mentés!  A munkahelyünkön megszokhattuk, hogy a biztonsági mentést szerveren végzik, viszont ez otthoni környezetben kevésbé kivitelezhető. 
Kevés annál bosszantóbb dolog van, amikor a heti munkánk, vagy épp a tavalyi családi fotók elvesznek. Arról nem is beszélve, hogy súlyos összegekbe kerül ezen adatok visszaállítása, feltéve ha egyáltalán lehetséges.

Több megoldás létezik az otthoni adattárolásra, bővíthetjük meglévő gépünket belső winchesterrel, de véleményünk szerint, nem ez a legbiztonságosabb módja a mentésnek. Ha a gépünk teljes egészében rongálódik, akkor bizony előfordulhat, hogy onnan sem kerülnek elő az adatok.

A legjobb megoldás külső HDD-k (vagy SSD-k) használata. Az SSD sajátossága, hogy sokkal gyorsabb az adatátviteli sebesség, ellenben az ára akár egy HDD kétszerese is lehet. 
A HDD tárhelye ár-érték arányban nagyobb, így file-ok, képek, dokumentumok tárolására leginkább ezeket az eszközöket javasoljuk.

A Teyadi merevlemezei többféle színben elérhetőek webáruházunkban. Rendkívül megbízható és kényelmesen tárolhatod rajta fényképeidet, videóidat, dokumentumaidat és kedvenc zenéidet. USB 3.0 csatlakozóval felszerelve a szuper gyors adatátviteli sebességért, stílusos, modern fém borítása pedig karc, víz és cseppálló. Használhatod laptoppal vagy asztali géppel is, kompatibilis Windows/ Mac/ Linux/ Android operációs rendszerekkel. Elérhető kapacitás: 250GB vagy 500GB.

Gondoskodj Te is az otthoni biztonsági mentésről. Erre kiváló megoldást nyújtanak a Teyadi külső HDD-i.


 

Elérhetőségeink


IT Market Kft.

Személyes csomagátvételi pont: MG Records lemezbolt

Cím: 1091 Budapest, Üllői út 31.

Nyitvatartás: H-P 11 - 19 óráig
                       Szo 10 - 14 óráig

Székhely: 1044 Budapest, Megyeri út 53.

Telephely: 1047 Budapest, Károlyi István utca 10.

Adószám: 14474606-2-41

Cégjegyzék szám: 01-09-989782

Telefonos ügyfélszolgálatunk hétköznap 9-17 óra között elérhető
 
+36 70 625 3985
 
info@iway.hu


 
 


 

Cofidis áruhitel