Megnézem
Tenda
Érdekel
Koobe
Megnézem
t-dagger
Megnézem
Főoldal

Hírek

2021-03-19

Logitech G923 – A száguldás szerelmeseinek


# logitechkormány # logitech # gamer # gamerkormány # gamereszköz
 

Logitech G923 – A száguldás szerelmeseinek


Karantén ide vagy oda, az elmúlt egy évben több időt szántunk az otthoni hobbijainkra, mint eddig valaha. Volt, akinek nem okozott problémát izgalmassá varázsolni az otthon töltött órákat és volt, akinek új kihívások elé kellett néznie.

A gyártók is gyorsan reagáltak a kialakult helyzetre és próbáltak olyan fejlesztések felé menni (vagy éppen új termékeket kitalálni), amikre a mostani élethelyzetben megnőtt a kereslet. 

A Logitech a Gamereket célozta meg és 5 év után egy új fejlesztésű kormányt dobott a piacra.Felhasználásában ez a termék is ugyanaz, mint elődje, kimondottan autós játékokhoz kiegészítő termék, ám technikailag számos újítás történt. 

Újdonságként kiemelnénk, hogy már nem csak PC-vel és PS4-el kompatibilis, hanem a konzolok új generációjával, a PS5-el is tökéletesen működik.
Beépítésre került a többszínű fordulatszámot jelölő LED sor (ami korábban csak a PS modellekben volt megtalálható), a váltófüleket alumíniumra cserélték, a kormány műbőr borítást kapott és a meghajtásról a jól bevált fogaskerekek gondoskodnak. 
A Logitech saját, TrueForce technológiával ellátott kormánya ár-érték arányban verhetetlen a versenytársakhoz képest. És mi az a True Force technológia? A rendszer lényege, hogy játék közben minden fizikai behatást a kormányon keresztül is érzékelünk, illetve a hanghatások sem maradhatnak el, mint például a hirtelen emelkedő fordulatszám. Ha ez még nem lenne elég, a kormány mellé pedált is kapunk a gyártótól, amit szintén egy új technológiával láttak el. Extra rugót kapott a fékpedál, aminek köszönhetően játék közben még valódibbnak érezzük az egész virtuális vezetést.Legyél vérbeli Gamer, vagy a száguldás szerelmese, mindenkinek érdemes beszereznie egy Logitech G923-as terméket az otthoni játékélményhez. 

Elérhetőségeink


IT Market Kft.

Személyes csomagátvételi pont: MG Records lemezbolt

Cím: 1091 Budapest, Üllői út 31.

Nyitvatartás: H-P 11 - 19 óráig
                       Szo 10 - 14 óráig

Székhely: 1044 Budapest, Megyeri út 53.

Telephely: 1047 Budapest, Károlyi István utca 10.

Adószám: 14474606-2-41

Cégjegyzék szám: 01-09-989782

Telefonos ügyfélszolgálatunk hétköznap 9-17 óra között elérhető
 
+36 70 625 3985
 
info@iway.hu


 
 


 

Cofidis áruhitel