Felfedezem
Főoldal

Hírek

2020-07-21

Modecom Smart

A Modecom Smart 15’ laptoptáskáját azoknak ajánljuk, akik sokat utaznak notebookkal és akiknek számít a kényelem és a minőség.

A gyártó a termék tervezésénél nagy hangsúlyt fektetett a kényelmes kialakításra, például az állítható ergonómiai vállpántokra, amik a párnázott kialakításnak köszönhetően nem terhelik meg a hátat. Míg a szokványos oldaltáskák nagyobb terhelést rónak a vállakra, hiszen csak az egyik oldalunkra nehezedik a súly, addig a hátitáskák előnye, hogy a súly egyenletesen oszlik el mind két vállon. Akik hátfájással küzdenek, nekik kimondottan ezt a formát ajánljuk, hogy így is csökkentve legyen a vállak igénybevétele.

A termék anyagát tekintve vízálló, a hátoldali részén pedig biztosított a szellőzés. A formáját tekintve minden irányban lapos, így rásimul a hátunkra. Tömegközlekedési eszközökön ez kiváltképp előnyt jelent.

A táskába belekerült egy USB port csatlakozó is, ami lehetővé teszi az okos telefonok, vagy táblagépek gyors és kényelmes töltését akár útközben is.

Rengeteg oldal és titkos zsebet helyeztek el a terméken, így minden holminknak megtaláljuk a megfelelő helyét, ezáltal is csökkentve az elektronikai és egyéb eszközeink karcolódását, benyomódását. A hátoldalon kialakított titkos zsebben például útlevelünket, személyes iratainkat tárolhatjuk egy utazás során.

Most, hogy itt a jó idő, talán többen is útra kelnek és nem munkahelyükön, vagy saját otthonukba töltik a nyarat. A táska hátulsó részén kialakítottak egy heveder pántot, így gurulós bőröndünk fogantyújára rászerelhessük azt egyszerűsítve a közlekedést utazásaink során.

 

https://iway.hu/termek/modecom_smart_laptop_backpack_15_6_gray_black/148925

Elérhetőségeink


IT Market Kft.

Székhely: 1044 Budapest, Megyeri út 53.

Adószám: 14474606-2-41

Cégjegyzék szám: 01-09-989782
 
+36 70 625 3985
 
info@iway.hu


Személyes átvétel 
Outlet Plaza üzletben: Récsei Center - 1146 Budapest, Szabó József utca 6. 

Nyitvatartás
H-P: 9-19
Szo: 9-16
V: 10-15
 


 

Garanciális ügyintézés


1043 Budapest
Kassai utca 50-52.

Nyitva tartás

a kialakult vírushelyzetre való tekintettel üzletünk átmenetileg zárva tart
 
+36 70 625 3985
 
info@iway.hu

Térkép

Személyes átvétel - Outlet Plaza üzlet:
Garanciális ügyintézés:

Cofidis áruhitel