Megnézem
Tenda
Érdekel
Koobe
Megnézem
t-dagger
Megnézem
Főoldal

Hírek

2022-02-24

Nyitnikék-nyitnikék!


# Laxihub # okoscsengő # Wi-Fi # videodoorbell # kültéri # vízálló

Megérkeztek webáruházunkba a Laxihub új okoscsengői!

Az ajtót sem kell kinyitnod, hogy lásd ki érkezett hozzád.
A vezeték nélküli okoscsengőkbe kiváló minőségű kamera, hangszóró és mikrofon van beépítve.
Használatához szükséged lesz Wi-Fire és okostelefonodra. Az Arenti applikációt kell letöltened mobilodra, hogy "összekapcsolódhass" a csengővel, az alkalmazás kompatiblis az iOS (9 vagy újabb verzió) és Android (5 vagy újabb verzió) operációs rendszerekkel. Csengetéskor értesítést kapsz a telefonodra, ekkor megtekintheted a csengő kamerája által, hogy ki jött hozzád. Ha épp nem vagy otthon, vagy mobilod közelében és nincs lehetőséged megnézni az értesítéskor, hogy ki várakozik az ajtódnál, visszatekintheted a felvételt később. A felvételeket microSD kártyára vagy felhőtárhelyedre mentheted.

Laxihub B1 Wi-Fi okoscsengő

A kamerája 1080p Full HD felbontású. Gyenge fényviszonyban, éjszakai módban is tiszta képet láthatsz a beépített infravörös fény segítségével.
A kamera lencséje 165°-os széles látószögű és 100°-os látószögben észleli a mozgásokat, egészen 7 méteres körzetben.

Tegyük fel, hogy épp vacsorát főzöl a konyhában és megszólal a csengő. Barátaid jöttek hozzád, de nem tudsz odaszaladni az ajtóhoz, mert akkor elrontanád az ételt. A mobilod viszont a konyhapulton van, így azt egy gyors mozdulattal feloldod és megnézed, hogy ki érkezett. A kétirányú audio kommunikációval, a csengőbe beépített hangszóró és mikrofon segítségével üdvözölheted és cseveghetsz barátaiddal, míg ki nem tudod nyitni az ajtót.
Ha van Google Home (kattints) vagy Alexa okoseszközöd, még a telefonodhoz sem kell hozzáérned, elég annyit mondanod „Hey Google, show me front door camera”.
Maximum 128 GB-os microSD kártyára mentheted a felvételeket és 3 hónapos ingyen felhőtárhelyet kaphatsz. A kamera 60 másodperces videót rögzít, ami eddig a leghosszabb video, amelyet okoscsengő kamerája rögzít. Az 1 perces videoklipet 72 óráig menti a felhőtárhelyre, ha a felhőalapú tárolási szolgáltatás engedélyezve van.
A B1 okoscsengő kompatibilis 8GB – 128GB közötti FAT32 MicroSD kártyákkal, amelyek külön megvásárolhatóak.

Például: Sandisk 32GB SDHC Extreme U3 Class10 V30 (kattints a névre a termék megtekintéséhez)

Nagy teljesítményű és hosszú élettartamú, újratölthető akkumulátorokkal rendelkezik. Egy töltéssel 2-5 hónapig működik. (Max 6700 MAh)

Vízálló (IP65) borításának köszönhetően még a zordabb időjárási körülmények között is évekig kitart -20°C és 50°C között.
Ha a csengő kamerája mozgást észlel, értesítést küld mobilodra. Akár a család összes tagja kapcsolódhat az okoseszközhöz az Arenti applikációval (max. 3 fő).
Az okoscsengő a mozgásérzékelő szenzor segítségével észleli a gyanús mozgásokat, így ekkor is jelez neked.

 

A csomag tartalma:

A következő videón megtekintheted az összerelését és használatát.

 

Laxihub Arenti VBELL1 Wi-Fi- okoscsengő

A VBELL1 okoscsengő kameráját továbbfejlesztették, így ez a termék már 2K Ultra HD felbontást tud.  A szintén 165°-os széles látószögű kamera éjszakai módban 1080P Full HD felbontású. 
A VBELL1 készülékbe már maximum 256GB-os microSD kártya helyezhető, ezzel megnövelheted a mentett felvételek tárhelyét. Ugyanúgy, mint a B1-nél és BellCamnál a felhőtárhelyet is igénybeveheted.

Akkumulátora olyan, mint a Laxihub B1 okoscsengőé és szintén vízálló (IP65) külsővel rendelkezik.

Laxihub BellCam Wireless okoscsengő

BellCam, hasonlóan a B1 társához, kristálytiszta képet biztosító 1080P Full HD felbontásra képes. 
A mesterséges intelligencia által a mozgásérzékelő szenzor felismeri az emberi aktivitást. A PIR érzékelővel és fejlett mozgásalgoritmussal felszerelt BellCam "felébred" és értesítést küld, amint észleli a rendellenes mozgásokat. A szenzor érzékenysége beállítható, így nem kell attól tartani, hogy hamis riasztást küld, ha egy kisállat betéved a hatókörbe.
Ugyanúgy, ahogy az előző okoscsengőknél, a BellCam termékbe is van beépített mikrofon, így távolról is kommunikálhatsz az ajtód előtt lévő személlyel.
Szintén vízálló (IP65) borítást kapott.
Akkumulátora ugyancsak hosszú élettartamú és újratölthető, a maximum kapacitása 5200mAh.

A bemutatott okoscsengők mindegyike kompatibilis az iOS 9 vagy újabb-, illetve Android 5 vagy újabb operációs rendszerekkel.

Kattints alább a termék megnevezésekre és tekintsd meg őket, így akár könnyen kosaradba helyezheted azt, amelyik elnyerte tetszésedet!

Laxihub B1 Wi-Fi Video Doorbell
Laxihub Arenti VBELL1 Wi-Fi Video Doorbell Black
Laxihub BellCam 5G Wi-Fi 1080P Video Doorbell with Wireless Jingle Rechargable Battery

Elérhetőségeink


IT Market Kft.

Személyes csomagátvételi pont: MG Records lemezbolt

Cím: 1091 Budapest, Üllői út 31.

Nyitvatartás: H-P 11 - 19 óráig
                       Szo 10 - 14 óráig

Székhely: 1044 Budapest, Megyeri út 53.

Telephely: 1047 Budapest, Károlyi István utca 10.

Adószám: 14474606-2-41

Cégjegyzék szám: 01-09-989782

Telefonos ügyfélszolgálatunk hétköznap 9-17 óra között elérhető
 
+36 70 625 3985
 
info@iway.hu


 
 


 

Cofidis áruhitel