Megnézem
Tenda
Érdekel
Koobe
Megnézem
t-dagger
Megnézem
Főoldal

Hírek

2020-11-05

Szerintetek megéri HP renew termékeket vásárolni?


hp hpnotebook  hprenew hptermék laptop renewnotebook renewlaptop
 

Mit is jelent pontosan a renew kifejezés egy termék esetében?

A renew (REMARKETED) besorolású termékek jogilag újnak minősülnek, de valójában mégsem vehetjük egy kalap alá az új termékekkel. Legtöbbször olyan termékeket sorolnak renew alá, amiket valamilyen oknál fogva nem tudtak értékesíteni. Ilyen például egy kifutó vagy készleten ragadt termék, kiállítási darab, vagy éppen újracsomagolt áru.


 

Jár garancia ezekre a termékekre?

Természetesen ezt gyártó válogatja, de az általunk forgalmazott HP renew termékekre a HP gyártói garanciát vállal, amely típustól függően 12-36 hónap.

 

Miért éri meg HP renew terméket vásárolni?

Mert kevesebb árért magasabb kategóriájú árut vásárolhatsz. Vegyünk példának egy notebookot. A vadonatúj, boltból megvásárolt gép x Ft-ba került. Természetesen ezt a gépet még senki nem csomagolta ki, sosem volt üzembe helyezve, de meg is kérik az árát a termékért.
Ellenbe egy HP renew notebook, aminek tegyük fel szállítás/rakodás közben megsérült a doboza, így eladhatatlanná vált, akár fele annyi összegért megvásárolhatod, mint a fent említett esetben.

 

Kell tartani attól, hogy a megvásárolt termék esetleg hibás?

Minden HP renew terméket letesztel a gyártó és mivel van rá garancia, így nem kell félni attól, hogy a termék hibás lesz. 
Természetesen felmerülhet a kérdés egy újracsomagolt termék esetében is, hogy vajon mekkora ütést kaphatott a doboz, nem sérült e meg a termék belsejében egy alkatrész, ami külső szemmel nem látható. Az biztos, hogy használhatatlan terméket nem fognak árusítani, de természetesen előfordulhat, hogy egy belső alkatrész sérül, ami ugyanúgy elmondható egy webshopból vásárolt teljesen új terméknél is. De ilyen esetekben egyből élni kell a garanciával, ahol a bolt köteles kicserélni a terméket, vagy valamilyen formában kártalanítani a vásárlót.


Összességében mi csak ajánlani tudjuk a HP renew termékeket, irodánkban az összes notebook ilyen beszerzésből származik és már több éve probléma nélkül kiszolgálja a munkatársakat.
Kevesebb árért magasabb minőséget, erősebb terméket kapsz, ezzel csak nyerhetsz!

Elérhetőségeink


IT Market Kft.

Személyes csomagátvételi pont: MG Records lemezbolt

Cím: 1091 Budapest, Üllői út 31.

Nyitvatartás: H-P 11 - 19 óráig
                       Szo 10 - 14 óráig

Székhely: 1044 Budapest, Megyeri út 53.

Telephely: 1047 Budapest, Károlyi István utca 10.

Adószám: 14474606-2-41

Cégjegyzék szám: 01-09-989782

Telefonos ügyfélszolgálatunk hétköznap 9-17 óra között elérhető
 
+36 70 625 3985
 
info@iway.hu


 
 


 

Cofidis áruhitel