Manapság sok helyen tudunk számítógépet vásárolni. Helyenként a csábítóan alacsony árak miatt hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról a fontos tényről, hogy vannak olyan termékek, amelyek használatához nem elég, ha csak levesszük a polcról. Hozzáértő, alaposan megtervezett vásárlással, illetve szakértői segítséggel sok kellemetlen pillanatot kerülhetünk el.

 

Távsegítség

 

Nehézkes megoldani gépe szállítását, de problémája merült fel vele? Kollégánk készséggel segít Önnek elhárítani a hibát távolról is.

 

1200 HUF / 15 perc

 

Hívjon!

 

Kiszállás

 

Kedvező áron vállaljuk a helyszínen történő javítást – Önnek ki sem kell mozdulnia otthonából.

 

5000 HUF / alkalom

 

Hívjon!

Vírusírtás

 

Reklámok jelennek meg a gépén? Szokatlanul lassú? Segítünk megtisztítani számítógépét, hogy Ön újra problémamentesen használhassa azt.

 

5000 HUF / 30 perc

 

Hívjon!

 

Adatmentés

 

Nem találja fájljait, fontos dokumentumait? Visszaállítjuk elveszett adatait, emlékeit, hogy Önnek ne kelljen ismét dolgoznia velük.

 

15000 HUF / alkalom

 

Hívjon!

Telepítés

 

Használhatatlanná lassult a gépe? Újra feltesszük az Ön által választott jogtiszta rendszert, és a programokat is, hogy ismét zavartalanul használhassa számítógépét.

 

5000 HUF / 30 perc

 

Hívjon!

Üzemeltetés

 

Cégünk vállalja a különféle számítástechnikai rendszerek szakszerű karbantartását, üzemeltetését akár rendszeres megbízással is.

 

Az igényektől függően egyedi ár.

 

Hívjon!

Tisztítás, takarítás

 

Melegszik, hangos a számítógépe? Kitisztítjuk Önnek, evvel is megelőzve a nagyobb problémát.

 

5000 HUF / alkalom

 

Hívjon!

Modding

 

Szeretne egyedi számítógépet? Át szeretné alakítani a mostanit? Segítünk végletekig az Ön igényeire szabni számítógépét, hogy Ön ne csak használja azt, hanem örömét is lelje benne.

 

Az igényektől függően egyedi ár.

 

Hívjon!

Összeszerelés

 

Kinézte az igényeinek megfelelő alkatrészeket, de nem akar bajlódni az összeszerelésükkel? Segítünk Önnek, hogy mielőbb élvezhesse számítógépe használatát.

 

5000 HUF / alkalom

 

Hívjon!

Hálózat építés, üzemeltetés, karbantartás

 

Cégünk mérettől függetlenül vállalja a számítástechnikai hálózatok szakszerű üzemeltetését, karbantartását akár rendszeres megbízással is.

 

Az igényektől függően egyedi ár.

 

Hívjon!

Notebook tisztítás, takarítás

 

Túl hangos, és meleg a notebookja? Kitakarítjuk Önnek, hogy ismét újszerű állapotban, kellő gyorsasággal használhassa azt.

 

8000 HUF / alkalom

 

Hívjon!

 

 

 

Keressen minket bizalommal, segítünk Önnek!