zens
Érdekel
Megnézem
Koobe
Megnézem
t-dagger
Megnézem
Canon F-718SGA Tudományos Számológép Black
Canon F-718SGA Tudományos Számológép Black

A képek csak illusztrációk
4299B010

Leírás

Újrahasznosított Canon anyagokból készült részeket tartalmaz, így ideális a fenntartható fejlődés iránt elkötelezett felhasználók ...
Bővebben...

5 024 Ft (nettó)
6 380 Ft
Termék gyártó oldala

Garancia: 12 hónap

2-8 munkanap
Személyes átvétel:2022.12.15 (csütörtök) 18:00 órától
Házhoz szállítás:2022.12.15 (csütörtök)
Kosárba

Árgrafikon


Leírás

Újrahasznosított Canon anyagokból készült részeket tartalmaz, így ideális a fenntartható fejlődés iránt elkötelezett felhasználók számára.

Környezetbarát kivitel

Ez a tudományos számológép újrahasznosított Canon anyagokból készült részeket tartalmaz, melyek a felső és alsó burkolatot, az elemtartó fedelét és a számológép kemény tokját alkotják. Ez biztosítja az erőforrások maximális kihasználását, és kevesebb hulladék képződik.

Energiatakarékos, hatékony működés

Az F-718SGA számológép praktikus módon kétféle áramforrásról is táplálható. A napenergia maximális energiatakarékosságot biztosít, a tartalék elemes táplálásnak köszönhetően pedig a készülék bármilyen megvilágításnál használható. Az automatikus kikapcsolás funkció 7 perc elteleltével kikapcsolja a számológépet, ha a gombok megnyomása nem történik meg, illetve a gép nincs használatban - ez további energia megtakarítását jelenti. A számológép eleme cserélhető, ezért élettartama hosszabb – nem kell eldobni, mint sok más számológépet, amikor az elem kimerül.

264 funkció, nagy pontosság (maximálisan 18 belső kalkulációs számjegyig)

Ez az általános számológép tartalmazza az összes olyan funkciót, amely az általános és középiskolai matematika és reál tantárgyak elsajátítása során szükséges. Tartalmaz 264 funkciót, 17 tárhelyet mentésre és visszahívásra, valamint maximálisan 18 belső számjegyet használ a nagy pontosságú eredmény érdekében (lásd a specifikációt a funkciók teljes listájával).

Nagyméretű LCD pontmátrix képernyő

A nagyméretű, négysoros LCD pontmátrix képernyő - kontraszt-beállítási lehetőséggel - a számokat egyetlen pillanat alatt leolvashatóan jeleníti meg. A praktikus kemény fedél megvédi a billentyűzetet a mindennapos koccanásoktól és ütésektől.

Kétfajta képernyő- és működési üzemmód (matematikai vagy soros)

Használja ki a kétfajta képernyő- és működési üzemmód (matematikai vagy soros) előnyeit. A matematikai üzemmódban a bevitel és a megjelenítés a matematika-tankönyv stílusában történik, míg a soros módban a hagyományos kétsoros elrendezés használatos.

Elérhetőségeink


IT Market Kft.

Személyes csomagátvételi pont: MG Records lemezbolt

Cím: 1091 Budapest, Üllői út 31.

Nyitvatartás: H-P 11 - 19 óráig
                       Szo 10 - 14 óráig

Székhely: 1044 Budapest, Megyeri út 53.

Telephely: 1047 Budapest, Károlyi István utca 10.

Adószám: 14474606-2-41

Cégjegyzék szám: 01-09-989782

Telefonos ügyfélszolgálatunk hétköznap 9-17 óra között elérhető
 
+36 70 625 3985
 
info@iway.hu


 
 


 

Cofidis áruhitel