iiyama
Megnézem
Megnézem
iiyama
Megnézem
Canon P1-DTSC II Szalagos Számológép Silver
Canon P1-DTSC II Szalagos Számológép Silver Canon P1-DTSC II Szalagos Számológép Silver

A képek csak illusztrációk
2304C001

Leírás

A 12 helyiértékes, nyomtatási funkcióval ellátott számológép minden professzionális üzleti funkcióval rendelkezikA 12 helyiértékes kézi ...
Bővebben...

7 433 Ft (nettó)
9 440 Ft
Termék gyártó oldala

Garancia: 12 hónap

A termék pillanatnyilag nem elérhető!

Árgrafikon


Leírás

A 12 helyiértékes, nyomtatási funkcióval ellátott számológép minden professzionális üzleti funkcióval rendelkezik

A 12 helyiértékes kézi számológép mobil nyomtatási, valamint adó-, üzleti és valutaszámítási lehetőséget is kínál a professzionális felhasználók számára. Az egyszerre hatékony és elegáns készülék ezüstmetál bevonattal van ellátva.

Hatékony kézi nyomtató

Itt a megoldás az elfoglalt üzletemberek számára, akiknek mindenütt szükségük lehet a hatékony számításokra. A minden lehetőségre kész, 12 helyiértékes tintagörgős nyomtatóval felszerelt számológép 2,0 sor/mp-es nyomtatásra képes, és még a kezében is elfér.

Adó-, üzleti és valutaszámítási funkciók

Egyszerűsítse le a bonyolult számításokat, és ezzel időt takaríthat meg. A két adószámítási billentyű segítségével meghatározhatók a különböző adónemek. A profitrés automatikusan kiszámítható a költség-eladás-árrésbillentyűkkel; nincs szükség bonyolult képletekre. A valutaszámítási billentyűkkel a helyi pénznemet is bármikor gyorsan és könnyedén átszámíthatja más pénznemre (és viszont).

Teljes körű, sokoldalú működés

A Számítási parancs jelzése lehetőség a számítógép állapotának ellenőrzésére nyújt lehetőséget. További előnyeihez tartozik a konstansszámítás és a 3 helyiértékes vesszős tagolás, továbbá az előjelváltó, tizedesjegy-beállító, kerekítő és százalékszámító gombok.

Áttekinthető LCD-képernyő és billentyűzet

A P1-DTSC kézi számológép létére meglepően nagy, függőlegesen dönthető LCD-kijelzővel van ellátva, melyről azonnal leolvashatók a számjegyek. Az áttekinthető billentyűzet és a nagy méretű, tartós, színkódolt billentyűk jóvoltából gyorsan és kényelmesen végezhető az adatbevitel.

A papírtekercs belső és külső tárolása

A belső és külső papírtekercsrendszer által biztosított valódi mobilitás lehetővé teszi az elegáns kialakítású számítógép üzleti út közbeni használatát.

Praktikusan működtethető elemekkel és hálózati tápellátásról

A P1-DTSC készülék elemekről nyeri a tápellátást; az automatikus kikapcsolás funkció pedig takarékoskodik az energiával. Az alacsony töltöttségi szint jelzése garantálja a megszakítás nélküli megbízható használatot. A számológép AD-11 adapter segítségével közvetlenül a hálózati tápellátásra is csatlakoztatható.

Elérhetőségeink


IT Market Kft.

Személyes csomagátvételi pont: MG Records lemezbolt

Cím: 1091 Budapest, Üllői út 31.

Nyitvatartás: H-P 11 - 19 óráig
                       Szo 10 - 14 óráig

Székhely: 1044 Budapest, Megyeri út 53.

Telephely: 1047 Budapest, Károlyi István utca 10.

Adószám: 14474606-2-41

Cégjegyzék szám: 01-09-989782

Telefonos ügyfélszolgálatunk hétköznap 9-17 óra között elérhető
 
+36 70 625 3985
 
info@iway.hu


 
 


 

Cofidis áruhitel