Megnézem
zens
Érdekel
Megnézem
Koobe
Megnézem
t-dagger
Megnézem
DJI Mavic 2 Enterprise Zoom with Smart Controller
A képek csak illusztrációk
DJIMVC2-ENT-Z_SC

Leírás

Mavic 2 ENTERPRISETerjeszd ki a lehetőségeidet! A közelséget igénylő műveletekhez alkalmazd a Mavic 2 Enterpriset kedved szerint bárhol és ...
Bővebben...

919 795 Ft (nettó)
1 168 140 Ft
Termék gyártó oldala

Garancia: Jogszabály szerint

A termék pillanatnyilag nem elérhető!

Árgrafikon


Részletre vásárláshoz tegye a terméket a kosárba, majd a fizetési módnál válassza a Cofidis áruhitelt!

Leírás

Mavic 2 ENTERPRISE
Terjeszd ki a lehetőségeidet! A közelséget igénylő műveletekhez alkalmazd a Mavic 2 Enterpriset kedved szerint bárhol és bármikor, hiszen könnyen használható, és bevetésre kész.

Dinamikus optikai ráközelítés, OcuSync 2.0, moduláris tartozékok, jelszóvédelem, DJI AirSense légiérzékelő.


Nincsenek akadályok! Lépj túl a korlátaidon!

Fedezd fel milyen további lehetőségeket nyújt a repülésben a kibővített port, amivel további eszközöket csatlakoztathatsz a drónhoz, hogy a lehető legjobban el tudj végezni akár kritikus jelentőségű feladatokat is.

M2E fényszóró
A dupla fényszóróval, mely segíti a tájékozódást rossz fényviszonyok között, sokkal könnyebben irányíthatod az eltévedt személyeket.

M2E hangszóró
Kommunikálj a terepen haladó csapattagokkal sürgősségi esetekben, hatékonyan vezetve ezzel a pilóták és a többi szakember együttműködését.

M2E jelzőfény
Fokozott biztonsággal vezényelheted le az éjszakai feladatokat, hiszen a többi pilóta könnyedén észrevesz a távolból, mialatt te a helyszínen dolgozol.


Számunkra az első és legfontosabb a te repülésbiztonságod.
A felszállástól a landolásig, a mindenkori környezethez alkalmazkodva, finomhangoltuk a drónoddal folytatott kommunikációd módját, annak érdekében, hogy repülésed mindig biztonságos és eredményes legyen.

Légijárművedet és annak adatait egyaránt te kontrollálod.
Egyszerűen csak meg kell adnod a jelszavad, hogy hozzáférhess az eszközöd beállításaihoz és funkcióihoz. Ezzel a kóddal védett bejelentkezéssel biztonságosan kapcsolatba léphetsz drónoddal és annak adattárolójával anélkül, hogy érzékeny információ kiszivároghatna.

Mindig tudod, mi zajlik a légtérben közvetlenül körülötted.
Kerüld el a légtérben leselkedő veszélyeket a DJI AirSense légiérzékelővel, mely azáltal fokozza a légtérbiztonságot, hogy azonnal valós idejű pozíció vészjelzést ad, amennyiben a közelben légijármű közlekedik.

Repülj biztonságosabban, mint valaha!
A tökéletesített FlightAutonomy (önszabályozó repülési rendszer) minden irányban képes érzékelni az akadályokat. A fejlett érzékelőrendszer 8 nagyfelbontású szenzorból és 2 infravörös érzékelőből áll. Ezek a drón oldalain helyezkednek el. Mi az eredmény? Egy hatásos érzékelőrendszer, amely beméri a drón és egy adott tárgy között a viszonylagos sebességet és távolságot, így akár egy akadályokkal teli légtérben is stabilabban repülhetsz, mint valaha.

Érzékeld és könnyedén kerüld el!
Az Advanced Pilot Assistance System (haladó szintű pilóta segítő rendszer) lehetővé teszi, hogy a drón magától észrevegye a tárgyakat repülés közben. Ezáltal könnyebben tudsz az akadályok mellett vagy felett repülni, még a szűkebb helyeken is.

A kifinomult képmegjelenítés taktikai és gyakorlati célokat egyaránt szolgál.
A képalkotó rendszert két céllal fejlesztettük tovább: egyrészt, hogy segítsük a pilótákat a ráközelítést igénylő feladatokban, másrészt, hogy az íly módon megszerzett adatok a lehető legrelevánsabbak és legmegbízhatóbbak legyenek.

Közelíts rá, vagy nézd távolabbról.
Maradj közel az eseményekhez, de távol a veszélytől! A 2x optikai és 3x digitális zoom kamerával felszerelt Mavic 2 Enterprise drónnal ráközelíthetsz az eseményekre anélkül, hogy magadat veszélybe sodornád.


Megbízható adatok.
Éppúgy, mint az iOS vagy Android készüléked esetében, a GPS időpontrögzítés elmenti a felvételek készítésének idejét, így a megszerzett adatok ipari szinten is felhasználhatóak, ahol a pontosság és az időpont rögzítése elengedhetetlenül fontos.

Bármerre jársz, az erő mindig veled van!
A mindössze 905 grammos Mavic 2 Enterprise drónt könnyen összecsukhatod és gyorsan belecsúsztathatod az övtáskádba, így könnyen hozzáférhetsz, és egyszerűen szállíthatod, bárhol kell is dolgoznod.

A drón olyan vékony, hogy bárhova magaddal viheted, és úgy lett megtervezve, hogy bármilyen feladatra bevethető, amikor csak hív a kötelesség.

Beépített kontroll funkciók, melyeket te kezelsz.
Repülj magabiztosan olyan funkciókat alkalmazva, melyek kivitelezése igényes és kifinomult, biztosítva ezáltal a lehető legjobb repülés élményt minden egyes felszállás alkalmával.

Önmelegítő akkumulátorok változatos időjárási viszonyokhoz.
Maradjon elég töltés szélsőséges időjárási körülmények között is olyan akkumulátorok alkalmazásával, melyek fagypont alatti hőmérsékleten is működnek.

OcuSync 2.0 –Kevesebb interferencia. Felerősített átvitel.
Tapasztald meg a meredek repülés élményét az OcuSync 2.0-vel, ami támogatja az automatikus kettős frekvenciás sávváltást. Ezáltal a repülés még megbízhatóbb és stabilabb lesz, a felerősített videotranszmisszió pedig maximum 8 km-es hatótávolságú és 1080p felbontású.

FOC ESCs & hajtóerő – A drón erős és csöndes meghajtórendszerével villámgyorsan manőverezhetsz komplex környezetben akár 31 percen át, maximum 72 km/óra sebességgel.

24 GB fedélzeti adattárolási lehetőség - Küldetéseidhez több a hely.
A 24GB-os belső tárhelyen sokkal több adatot tárolhatsz küldetéseid során, így nem kell állandóan azzal bajlódnod, hogy manuálisan átmentsd az adatokat SD kártyára.

Diszkrét beállítás – a te kényelmedért.
Ha nem akarod, hogy észrevegyenek, különösen éjjel, akkor egyszerűen csak kapcsold le a LED lámpákat, és folytasd a küldetésedet.


Tűzoltás
Olts tüzeket és ments életeket – mozogj könnyebben a területen.

Hatóság
Használd a megszerzett adatokat a közbiztonság és a közösség védelmében.

Hídszemle
Nézd meg az egész építmény struktúráját anélkül, hogy túl közel mennél hozzá.

Felsővezeték szemle
Végezd biztonságosan a veszélyes infrastruktúrák szemléjét, tedd gyorsabbá a fenntartói rutinfeladatokat.

Adótorony szemléje
Végezd a szemlét biztonságosabban és hatékonyabban.


Elérhetőségeink


IT Market Kft.

Személyes csomagátvételi pont: MG Records lemezbolt

Cím: 1091 Budapest, Üllői út 31.

Nyitvatartás: H-P 11 - 19 óráig
                       Szo 10 - 14 óráig

Székhely: 1044 Budapest, Megyeri út 53.

Telephely: 1047 Budapest, Károlyi István utca 10.

Adószám: 14474606-2-41

Cégjegyzék szám: 01-09-989782

Telefonos ügyfélszolgálatunk hétköznap 9-17 óra között elérhető
 
+36 70 625 3985
 
info@iway.hu


 
 


 

Cofidis áruhitel