Érdekel
Érdekel
Érdekel
Koobe
Megnézem
t-dagger
Megnézem
FIXED Bikee 2 szilikon telefontartó kerékpárra, fekete
FIXED Bikee 2 szilikon telefontartó kerékpárra, fekete FIXED Bikee 2 szilikon telefontartó kerékpárra, fekete FIXED Bikee 2 szilikon telefontartó kerékpárra, fekete FIXED Bikee 2 szilikon telefontartó kerékpárra, fekete FIXED Bikee 2 szilikon telefontartó kerékpárra, fekete FIXED Bikee 2 szilikon telefontartó kerékpárra, fekete FIXED Bikee 2 szilikon telefontartó kerékpárra, fekete FIXED Bikee 2 szilikon telefontartó kerékpárra, fekete FIXED Bikee 2 szilikon telefontartó kerékpárra, fekete FIXED Bikee 2 szilikon telefontartó kerékpárra, fekete FIXED Bikee 2 szilikon telefontartó kerékpárra, fekete FIXED Bikee 2 szilikon telefontartó kerékpárra, fekete FIXED Bikee 2 szilikon telefontartó kerékpárra, fekete FIXED Bikee 2 szilikon telefontartó kerékpárra, fekete FIXED Bikee 2 szilikon telefontartó kerékpárra, fekete

A képek csak illusztrációk
FIXBI2-BK
Tartó

Leírás

Univerzális tartó, levehető FIXED Bikee 2 rendszerrel, ideális kiegészítő mobiltelefonjához, amivel rögzítheti azt a kerékpár vagy motor ...
Bővebben...

5 732 Ft (nettó)
7 280 Ft
Termék gyártó oldala

Garancia: 12 hónap

1 munkanap
Személyes átvétel:2022.07.05 (kedd) 18:00 órától
Házhoz szállítás:2022.07.05 (kedd)
Kosárba

Árgrafikon


Specifikáció

TípusTartó kerékpárra

Leírás

Univerzális tartó, levehető FIXED Bikee 2 rendszerrel, ideális kiegészítő mobiltelefonjához, amivel rögzítheti azt a kerékpár vagy motor kormányán.

Vezetés közben a telefon szépen látható, így tudja használni a GPS navigációt, sport applikációkat, vagy zenelejátszót. A Bikee 2 tartó legnagyobb előnye más kerékpáros tartókkal szemben, hogy lehetőség van a tartó felső részének gyors és egyszerű kipattintására úgy, hogy a telefon az alaphoz rögzítve van. Kényelmesen magával viheti telefonját bármely megállónál vagy pihenőnél, amikor eltávolodik a kerékpártól.
A pihenő végén egyszerűen pattintsa vissza a tartó hordozható részét a kormányon található alapra, rögzítse elfordításával és már indulhat is tovább. A telefon rögzítésére szolgáló szilikon hurkok formája úgy van kialakítva, hogy ne akadályozza a FaceID, Swipe és ujjlenyomat-olvasó használatát az adott telefonokban. A tartó szilikon csápjai tökéletesen alkalmazkodnak a behelyezett telefon méretéhez, minden 4 - 6,5 hüvelykes átmérőjű készüléket képesek biztonságosan tartani. A tartó forgatható alapja lehetővé teszi a telefon vízszintes vagy függőleges helyzetbe forgatását.

Elérhetőségeink


IT Market Kft.

Személyes csomagátvételi pont: MG Records lemezbolt

Cím: 1091 Budapest, Üllői út 31.

Nyitvatartás: H-P 11 - 19 óráig
                       Szo 10 - 14 óráig

Székhely: 1044 Budapest, Megyeri út 53.

Telephely: 1047 Budapest, Károlyi István utca 10.

Adószám: 14474606-2-41

Cégjegyzék szám: 01-09-989782

Telefonos ügyfélszolgálatunk hétköznap 9-17 óra között elérhető
 
+36 70 625 3985
 
info@iway.hu


 
 


 

Cofidis áruhitel