Megnézem
Megnézem
iiyama
Megnézem
Fixed
Megnézem
Fixed
Megnézem
Logitech Spotlight Plus Presentation Remote Digital Laser Grey
Logitech Spotlight Plus Presentation Remote Digital Laser Grey Logitech Spotlight Plus Presentation Remote Digital Laser Grey Logitech Spotlight Plus Presentation Remote Digital Laser Grey

A képek csak illusztrációk
910-005166

Leírás

KIEMELÉS ÉS NAGYÍTÁS A KÉPERNYŐNEmelje vállalatának következő bemutatóját a hagyományos lézeres rámutatásnál magasabb szintre. A ...
Bővebben...

30 472 Ft (nettó)
38 700 Ft
Termék gyártó oldala

Garancia: 36 hónap

2-8 munkanap
Személyes átvétel:2021.10.05 (kedd)
Házhoz szállítás:2021.10.06 (szerda)
Kosárba

Árgrafikon


Leírás

KIEMELÉS ÉS NAGYÍTÁS A KÉPERNYŐN

Emelje vállalatának következő bemutatóját a hagyományos lézeres rámutatásnál magasabb szintre. A Spotlight Plus fejlett mutatórendszerével precízen kiemelhetők vagy felnagyíthatók a fontos részletek, képpontnyi pontosságú részletességgel. A kihangsúlyozott terület egyaránt jól látható a tárgyalóban és a videokonferencián csatlakozók számára. A kívánt mutatóüzemmódot a felhasználóbarát Logitech Presentation alkalmazásban állíthatja be.

EGÉRSZERŰ KURZORVEZÉRLÉS

A képernyőn megjelenő kurzort használhatja videók lejátszásához vagy szüneteltetéséhez, hivatkozások megnyitásához, valamint saját vállalati tartalom bemutatására, és élvezheti az párbeszédes megoldások számos előnyét. Többé nem kell megszakítania az üzleti előadását, hogy odalépjen az egérhez vagy a hordozható számítógépéhez. A Spotlight Plus révén bemutatója és vállalata egyaránt tündökölhet.

A LOGITECH PRESENTATION ALKALMAZÁS

Párosítsa a Spotlight Plus távirányítót a nagy tudású alkalmazással, hogy időjelzéseket állíthasson be, válthasson a mutató üzemmódjai között, és személyre szabhassa a műveleteket. Beállíthatja a távirányító „vissza” gombját arra, hogy elsötétítse a képernyőt, vagy hogy aktiválhassa a gesztusvezérelt hangerő-szabályozást, görgetést és egyebeket. A szoftver telepíthető több felhasználó számára távolról és visszajelzések nélkül. Töltse le a szoftvert .exe formátumban, és a távtelepítéshez használjon olyan telepítőeszközöket, mint az SCCM. Az egyedi parancssoros eszköz lehetővé teszi a visszajelzések nélküli telepítést és az automatikus frissítések letiltását. További tudnivalókat a macOS és Windows.

OKOS IDŐGAZDÁLKODÁS

A Spotlight Plus figyelmezteti az előadót, amikor eljön a lezárás ideje. A bemutató-távirányító a bemutató vége előtt öt perccel rezeg, majd újfent ezt teszi, ha lejárt az idő. Az előadó elkerülheti a zavaró és idegesítő megszakításokat, követheti a bemutató idejét, és figyelmeztető rezgést állíthat be a Logitech Presentation alkalmazásban.

KETTŐS CSATLAKOZÁS

A kényelmes, hordozható és vezeték nélküli Spotlight Plus távirányítót könnyen magával viheti otthoni irodájából a vállalat központjába, hogy zökkenőmentes előadást tarthasson. Csatlakoztassa egy számítógéphez az USB-vevőegységgel vagy az alacsony energiafogyasztású Bluetooth®-rendszerrel. A kettő között zökkenőmentesen válthat a vevőegység csatlakoztatásával vagy leválasztásával. A használaton kívüli USB-vevőegységet a távirányító alapjába épített kényelmes és diszkrét rekeszben tárolhatja.

UNIVERZÁLIS KOMPATIBILITÁS

A Spotlight Plus Windows és Mac operációs rendszerekre és a piacvezető bemutató szoftverekhez van optimalizálva, mint például a PowerPoint®, a Keynote®, az Adobe PDF, a Google Slides™ és a Prezi.

30 MÉTERES HATÓTÁVOLSÁG

Mozogjon, és kezelje bemutatóját akár 30 méterről (100 láb), hogy még a legnagyobb termeket is bejárhassa. A hatótávolság a környezeti viszonyoktól és a használati körülményektől függően változhat.

GYORSTÖLTÉS

Egy egyperces gyorstöltés három óra használatot tesz lehetővé – a Spotlight Plus pedig egy teljes töltéssel három hónapig használható. A Spotlight töltöttségjelzője pirosan világít, ha esedékes a feltöltés. A készülék feltöltéséhez használja az USB-C töltőkábelt. A töltési idő a környezeti viszonyoktól és a használati körülményektől függően változhat.

Elérhetőségeink


IT Market Kft.

Személyes csomagátvételi pont: MG Records lemezbolt

Cím: 1091 Budapest, Üllői út 31.

Nyitvatartás: H-P 11 - 19 óráig
                       Szo 10 - 14 óráig

Székhely: 1044 Budapest, Megyeri út 53.

Telephely: 1047 Budapest, Károlyi István utca 10.

Adószám: 14474606-2-41

Cégjegyzék szám: 01-09-989782

Telefonos ügyfélszolgálatunk hétköznap 9-17 óra között elérhető
 
+36 70 625 3985
 
info@iway.hu


 
 


 

Cofidis áruhitel